Chidaneh.com placeholder image

6 باغ موزه در تهران برای گشت و گذار در تعطیلات!

به قلم: تحریریه چیدانه

پروژه های برجسته : روزهای بهاری فرصتی مناسبی برای گشت و گذار در باغ موزه ها است ، هوای مطبوع بهاری و زمان های استراحتی که در روزهای عید نوروز در اختیار ما است فرصتی را برای ما به وجود آورده است تا کمی با مکان های دیدنی تهران آشنا شویم. اگر ساکن تهران هستید و در روزهای نوروزی به جای رفتن  به مسافرت ترجیح داده اید تا در تهران بمانید و از چهره جدید شهر لذت ببرید ، چیدانه به شما پیشنهاد می کند تا کمی به تهران گردی بپردازید و از باغ موزه های ایرانی در هوای دل انگیز بهاری دیدن کنید . با چیدانه همراه باشید تا تعدادی از این باغ موزه ها را به شما معرفی کنیم.

باغ موزه نگارستان

چوب و هنر

باغ موزه نگارستان

باغ موزه نگارستان که در بافت قدیمی محله های اطراف میدان بهارستان قرار دارد ، مکانی است که شما می توانید آرامشی بی حد و وصف را در آن بیابید ، به محض پا گذاشتن در آن حس و حال خانه های قدیمی سراسر وجود تان را پر می کند ، شما می توانید در کافه ای (کافه تهرون) که در همان ابتدای ورود به باغ قرار دارد بنشینید و تمامی باغ را از نظر بگذرانید و تصمیم بگیرید از کدام سمت شروع به گشت و گذار در باغ کنید ، می توانید در حین نوشیدن چای خوش عطری که در استکان های کمر باریک ریخته شده تصمیم بگیرید که اول نگاهی به کارگاه سفال گری بیاندازید یا اول به سراغ موزه کمال الملک بروید و پس از نگاه به آثار هنرمندانه او و شاگردانش ، از پشت ساختمان های قدیمی آجری قدم زنان بوی خوش سفال های پخته شده را دنبال کنید تا به کارگاه برسید در هر صورت تصمیم با شما است.

حیاط باغ موزه نگارستان

در باغ موزه نگارستان این اجازه را به شما می دهد تا در میان هیاهوی شهر تهران ،چند ساعتی آرمش زندگی های قدیمی را تجربه کنید.

آدرس باغ موزه نگارستان: میدان بهارستان – پشت مترو بهارستان – خیابان دانشسرا – ابتدای خیابان شهید گودرزی (علایی سابق) – درب اصلی باغ نگارستان

باغ موزه هنر ایرانی

باغ موزه هنر ایرانی

باغ موزه هنر ایرانی در منطقه ی الهیه قرار داد و بافت آن کاملا با خانه های قدیمی در آن منطقه هماهنگی دارد. طراحی این باغ از باغ فین کاشان الهام گرفته است و کاملا یک بنای مرمت شده است. وجود درختان سر به فلک کشیده ، جوی های پر آبی از هر سو روانه هستند و صدای خوش پرندگان همه و همه باعث می شود که این مکان یک مکان عالی برای ملاقات های بهاری شما با دوستان تان باشد. مخصوصا این که در میان درختان سبز باغ میزهایی چیده شده است که خبر از وجود کافه ای در انتهای باغ دارد .

نگارخانه باغ موزه هنر ایرانی

 پس از این که قهوه ای در کافه ی باز باغ میل کردید می توانید سری هم به ساختمان قدیمی با شیشه های رنگی که اصالت خانه های ایرانی را به همراه دارد سری بزنید و از نمایشگاهی که درون آن برقرار است دیدن کنید و روحتان را نیز تغذیه کنید. بعد از دیدن نمایشگاه در مسیر خروج از باغ نیز می توانید سری هم به گالری (کهن ایران ) بزنید و از نیز دیدن کنید. آرامش این باغ موزه هر کسی را تحت تاثیر قرار می دهد.

آدرس باغ موزه هنر ایرانی: میدان تجریش ، خیابان مقصود بیک(شهید دربندی)، کوچه دکتر حسابی ، شماره ۱۰

حیاط خانه دکتر حسابی

باغ موزه دکتر حسابی

خانه دکتر حسابی که در نزدیکی باغ موزه هنر ایرانی قرار دارد مثالی کامل از احترام به طبیعت و ارزش و اقتدار سرسبزی در خانه های ایرانی است. این خانه که مدت ها بعد از فوت دکتر حسابی ، پژوهشگر والامقام ایرانی ، توسط فرزندانش تبدیل به موزه شد ، نشانگر زندگی ساده ی این دانشمند ایرانی است ، در هر جای این خانه عشق را می توان حس کرد و اصالت خانه ایرانی را با تمام وجود درک کرد. در این خانه احترام به طبیعت حرف اول را می زند ، و در هر گوشه خانه نشانی از درگیری طبیعت با زندگی به چشم می خورد

کتابخانه خانگی دکتر حسابی

صفای حیاط این خانه چشم هر بیننده ای را به خود خیره می کند و بالکنی که با گلدان های قدیمی تزیین شده است بسیار چشم نواز است و چیدانه به شما پیشنهاد می کند در این روز های بهاری حتماسری به خانه دکتر حسابی بزنید و از دیدن منظره بهاری حیاط این خانه لذت ببرید.

آدرس باغ موزه دکتر حسابی: خیابان تجریش‌، خیابان مقصود بیک‌، خیابان دکتر پروفسور حسابی‌، پلاک 8

باغ موزه مینیاتور تهران

باغ موزه مینیاتور

شاید سر زدن به هر 12 اثر تاریخی ایران که در سازمان یونسکو به ثبت جهانی رسیده است در یک روز کار ناممکن به نظر برسد ، اما شما با سر زدن با باغ موزه مینیاتور که در شرق تهران قرار دارد می توانید ماکت های مینیاتوری این آثار را که با دقت و ریزه کاری درست شده اند را ببینید. این باغ موزه که در زمینی به مساحت حدودا 3 هکتار قرار دارد ، کاملا هندسه باغ های ایرانی را دارد و در دل خود ماکت هایی از 12 اثر تاریخی ایرانی دارد که کار دست هنرمندان ایرانی است. با قدم در این باغ موزه ضمن دیدن این ماکت های مینیاتوری می توانید حس و حال باغ های ایرانی را کاملا درک کنید و از هوای دل پذیر بهاری نهایت لذت را ببرید.

آدرس باغ موزه مینیاتور: خیابان جانبازان غربی- نبش بزرگراه امام علی (ع)

باغ موزه قصر

باغ موزه قصر

به جرات می توان باغ موزه قصر را به عنوان خلاقانه ترین و جذاب ترین موزه کشور شناخت ، چرا که تبدیل کردن فضایی که روزی زندانی مخوف بوده است به یک فضای فرهنگی کاری بس دشوار است . اما طراحان این پروژه به خوبی از پس این کار برآمدند و حالا باغ موزه قصر تبدیل به مکتنی برای برگزاری نمایشگاه های داخلی و بین المللی شده است و دیوار هایی که زمانی فقط خشم و نفرت را تجربه می کردند ، حالا پذیرای نگاه تحسین آمیز مردمی هستند که در آن فضا وقت می گذرانند. وجود آمفی تئاتر ها و رستوران هایی که در فضا های باز قرار دارند می توانند انتخاب مناسبی برای گشت و گذار در روز های بهاری باشند.

آدرس باغ موزه قصر:اتوبان شهید صیاد شیرازی – خروجی پلیس شریعتی – میدان پلیس – باغ موزه قصر

عمارت مسعودیه

باغ موزه مسعودیه

عمارت مسعودیه یکی از بناهای دوره قاجار است که حوادث زیادی را به چشم دیده و از سر گذرانده است. این عمارت که در یکی از محله های نزدیک به میدان بهارستان قرار دارد ، این روز ها تبدیل به یک پاتوق فرهنگی شده است که علاقه مندان زیادی دارد . این باغ موزه  جز یکی از ارزشمند ترین بناهایی است که از زمان قاجار به جا مانده است اما امروزه از این عمارت به عنوان گواهی بر تاریخ پر فراز و نشیب ایران استفاده می شود ، یکی از اتاق های مجموعه تبدیل به نمایشگاهی از عکس های قدیم تهران و حوادث زمان های دور ایران شده است ، اتاقی دیگر نیز تبدیل به فروشگاهی برای دست سازهای هنرمندان ایرانی و از دیگر اتاق ها برای پذیرایی از مهمان های کافه استفاده می شود. این کافه از صبح تا عصر به مشتر یان خود سرویس می دهد و پیشنهاد چیدانه به شما صرف صبحانه در این کافه کافه دلپذیر و است ، چرا که صرف صبحانه در فضایی باغ مانند و همراه با عطر گیاهان بهاری اوقات دلپذیر و فرح بخشی را برای شما رقم خواهد زد.

آدرس باغ موزه مسعودیه: میدان بهارستان خ اکباتان تقاطع خیابان ملت پ15

مطالب بیشتر: خانه هنرمندان ، پاتوق اهل هنر
۱۰ پاتوق قدیمی در تهران برای شکموها
۱۰ پاتوق برای خوش گذرانی در اصفهان!​
۱۰ پاتوق در تهران برای قرارهای دوستانه
هتل ها و جاذبه های گردشگری شیراز برای مسافران (۱)

نویسنده : شمیم آقازاده | گردآوری شده توسط تحریریه چیدانه

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه