انواع مبل: اسم این 5 مدل مبل زیبا را کمتر شنیدهاید!
این مطلب از چیدانه درباره آشنایی با انواع مبلمان و سبکهای مختلف آن است. البته مدل هایی که احتمالاً نام بعضی از آن ها را اصلاً نشنیده یا کمتر شنیده اید.
اگر از شما بخواهند انواع مبل را نام ببرید، انواع مبل راحتی، مبل کلاسیک، مبل سلطنتی، مبل سنتی، مبل مدرن و ده ها مدل دیگر همه اولین کلماتی هستند که به ذهنتان می رسند و تا امروز، آن قدر در مورد همه ی آن ها مطلب خوانده و شنیده و از نزدیک تجربه شان کردهاید، که به حد کافی اطلاعات مورد نیاز در مورد آنها را دارید.
امروز قصد دارم با همراهی گروه مبلمان مریکس، 5 مدل جدید و پرطرفدار از انواع مبلمان را به شما معرفی کنم که احتمالاً نام بعضی از آن ها را اصلاً نشنیده یا کمتر شنیده اید. شاید لزوما همه ی آن ها هویت ایرانی نداشته باشند، اما در خانه های ایرانی از طرفداران زیادی برخوردارند! پس با چیدانه همراه باشید.

1. انواع مبل چستر
مبل های چسترفیلد که چند سالی است حضورشان در خانه های ایرانی پررنگ شده، کاناپه های راحتی با دکمه های لمسه کاری شده هستند که با انواع متریال پارچه و چرم ساخته میشوند. مبل های چستر، معمولاً از ابعاد نسبتاً بزرگی برخوردارند، بنابراین استفاده از آن ها در فضاهای کوچک پیشنهاد نمیشود.
مبل راحتی چستر خوبه؟
پشتی مبل چستر، ارتفاع پایینتری نسبت به سایر مبلها دارد و کمی زاویه دار است. وسعت دید ایجاد شده به واسطه ی این نوع طراحی، مزیت این مبل ها محسوب میشود. اما این ارتفاع کوتاه ممکن است راحتی پشتی های بلند انواع دیگر مبلمان را نداشته باشد.
مطلب پیشنهادی: انواع مدل چستر، 4 مدل رایج + چیدمان

2. انواع مبلمان ترک
مبلمان ترک، چند سالی هست راهشان را به خانه های ایرانی باز کرده اند. طراحی مبل های ترک، از ظرافت دلنشینی برخوردار است، در ساخت آن ها اغلب از مواد اولیه ی مرغوب نظیر چوب با دوام و فوم محکم استفاده شده. پارچه های ترک هم که بازار ایران را به دست گرفته اند و نامشان همتراز کیفیت و مرغوبیت در اذهان مردم تعریف شده است. مبل های ترک، فضا را لوکس تر نشان می دهند و یک دکوراسیون شیک و زیبا برایتان پدید می آورند.
مطلب پیشنهادی: برترین برند مبلمان ترک، 4 مدل با 4 برند!

3. انواع مبل و صندلی چپندر
دوستداران مبلمان آنتیک، به احتمال زیاد با مبل چپندر (چیپندل) آشنا هستند. این سبک مبلمان، که به نام طراح و سازنده ی خود شهرت یافته، عموماً از چوب ماهون و بعدها از افرا و گیلاس ساخته شده و حکاکی های بسیار ظریف و پیچیده در سراسر آن، اولین چیزی است که نظر بیننده را به خود جلب میکند.
در برخی مدلهای چپندر، پشت مبل یا صندلی دارای پارچه و تکیه گاه پشتی است، اما اغلب تکیه گاه چوبی کار شده با نقوش پیچیده که فضای پر و خالی چوب را می سازند، نشانه ی یک مبل چپندر است.
معروف ترین طرح های مبل چپندر در ایران، دسته عصایی، چپندر انگلیسی و چپندر یونانی هستند که طرفداران خاص خود را دارند.

4. انواع مبل پته دوزی
هنر پته دوزی در واقع هنر اصیل و رنگارنگ هنرمندان کرمانی است. پته، نوعی سوزن دوزی سنتی و اصیل است که در آن بافت پارچه ی پشمی و ضخیم مخصوص با کوک های بخیه و نخ های رنگی شاد پوشیده میشود. مبلی که از این پارچه سوزن دوزی تهیه می شود، مبل پته نام دارد.

طرح مبلمان پته دوزی
طرح های پته، از طبیعت سرچشمه می گیرند برای همین هم اصالتشان را در طی سالیان همچنان حفظ کرده اند. درختی، سروی، چهار بته، گوزنی، ترنج، بته جقه، پرنده، گل و... از انواع کاربردی این طرح های دلنشین اند.
مطلب پیشنهادی: خرید مبل سوزن دوزی، چرا اینقدر مد شده؟

5. انواع مبل و صندلی پلیمری
مواد اولیه ی ساخت مبل های پلیمری چوب نیست؛ بلکه این مبل ها از پلیمر مصنوعی ساخته می شوند. این مبل ها از لحاظ ظاهری تفاوت چندانی با مبلمان چوبی ندارند و پس از رنگ کاری و پولیش نهایی، تشخیص آن ها از مبلمان چوبی کار آسانی نیست. تفاوت بارز مبل های پلیمری با مبل های چوبی در وزن آنهاست(مبل های پلیمری سنگین ترند)

روش ساخت انواع مبل های پلیمری
نحوه ساخت مبلمان پلیمری احتمالاً برایتان جالب است، چرا که با روش ساخت مبلمان چوبی کاملاً متفاوت است؛ در ساخت مبلمان چوبی، تخته های چوب با هنر دست یا توسط ماشین های برشCNC بریده و فرم داده میشوند، اما در اینجا، مواد پلیمری داخل قالب های مخصوص مبلمان ریخته شده و پس از طی مراحل رنگ کاری و خشک کن به چیزی مشابه مبلمان چوبی تبدیل می شوند.
مزایا و معایب مبلمان پلیمری می گویند:
- حفظ محیط زیست به واسطه ی جلوگیری از قطع درختان
- ضد رطوبت بودن و در نتیجه قابلیت شستشو با آب
- دوام زیاد به واسطه مقاومت در برابر نفوذ حشرات
- قابلیت بازیافت و استفاده مجدد
از مزایای مبل های پلیمری محسوب می شوند. و وزن زیاد بعلاوه سختی جابجایی و حمل و نقل نیز از معایب این مبل ها به شمار می آیند.
مطلب پیشنهادی: میز و صندلی پلیمری، 6 نکته طلایی قبل از خرید!

در پایان:
در این مطلب به معرفی 5 نوع مبلمان متفاوت پرداختیم. برای تهیه بسیاری از انواع مبل می توانید از گروه مبلمان مریکس کمک بگیرید. مبل مریکس بادر نظر گرفتن نیاز خریداران محترم و تجربه در امر صنایع چوب و با توجه به حمایت از تولید ملی و نیروی انسانی داخلی اقدام به تولید محصولات داخلی با بهترین متریال روز جهان نموده است. این مجموعه با امکان خرید غیر حضوری و حضوری و همچنین به صورت مستقیم از تولیدکننده خریدی رضایت بخش را برای شما عزیزان فراهم کرده است. برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل مبلمان مریکس در چیدانه سر بزنید.
نظرات (0)
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.