جنجال بر سر خانه لاکچری در تهران؛ دغدغه جای پارک هلیکوپتر هم حل شد!

جنجال بر سر خانه لاکچری در تهران؛ دغدغه جای پارک هلیکوپتر هم حل شد!

ویدئویی از یکی از برج‌های لوکس منطقه یک تهران در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که تصویری متفاوت از سبک زندگی در بخش‌هایی از پایتخت را به نمایش می‌گذارد؛ خانه‌ای با امکاناتی که برای بسیاری از طبقات متوسط جامعه بیشتر شبیه مشخصات یک هتل پنج‌ستاره یا شهرک تفریحی خصوصی است تا یک واحد مسکونی.

از ۲۸۰۰ متر پارک و فضای سبز اختصاصی گرفته تا هلیپد برای هلیکوپتر شخصی، سینما، سالن اسکواش، بیلیارد، باشگاه، مجموعه آبی، سالن ماساژ و حتی کنسول PS5، بخشی از امکاناتی است که برای این ملک عنوان شده است.

فیلمنت بین مطلب - رندوم

اتاق بازی کودکان، فضای اختصاصی جلسات کاری و غذاخوری نیز در فهرست امکانات آن دیده می‌شود؛ مجموعه‌ای که انتشار تصاویرش خیلی زود به سوژه واکنش‌های طنز کاربران تبدیل شده است.

فاصله چشمگیر چنین سبک زندگی‌ای با تجربه روزمره بخش بزرگی از جامعه، حالا باعث شده کاربران شبکه‌های اجتماعی با شوخی و کنایه به مقایسه این خانه با خانه‌های معمولی و امکانات زندگی طبقه متوسط بپردازند؛ جایی که ظاهراً «پارکینگ» یک آپارتمان معمولی، در برابر «هلیپد اختصاصی» تعریف تازه‌ای پیدا می‌کند.


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه