تنها حمام خزینه‌ای کشور که ۴۰۰سال عمر دارد و هنوز فعال است

تنها حمام خزینه‌ای کشور که ۴۰۰سال عمر دارد و هنوز فعال است

باورش شاید سخت باشد، اما در روستایی قدیمی بنام علمدار در شهرستان ملایر هنوز حمام خزینه فعال است و اهالی البته بیشتر افراد پا به سن گذشته هنوز از آن استفاده می کنند. “علمدار عُلیا" روستایی دارای بافت قدیمی و با ارزش و از توابع بخش مرکزی دهستان موزاران در شهرستان ملایر است که عمارت‌های قدیمی با سردرب‌های بسیار زیبای آن برای هر گردشگر و دوستدار طبیعت، جذاب و دیدنی است، علمدار علیا از روستاهای هدف گردشگری استان همدان نیز به شمار می‌رود.

فیلم نت

حمام در شیب و در عمق زمین برای آب رسانی بهتر به سیستم حمام و محفوظ ماندن از نظر عوامل جوی در فصول مختلف ساخته شده است و در بخش ورودی حمام پس از طی کردن چند پله به قسمت حمام سرد بینه می رسیم که دارای چهار سکو و یک حوض مرکزی است.

این بخش از طریق یک دالان چهار متری که بصورت نیم قوس طراحی شده به حمام گرم و( خزانه آب گرم) وصل می شد و فضاهای حمام گرم عبارتند از خزانه آب گرم، بخش اصلاح مو، سکوی نماز، حوض آب سرد و سالن اصلی که در بخش انتهای حمام قرار دارند.

منبع: @malayer.news2


دیدگاه کاربران
علی محمدیان در تاریخ 10 خرداد 1404
یکی هم تو تبریز داریم ولی خزانش یک نفرس
قاسم علی گل آقائیان در تاریخ 10 خرداد 1404
سلام بسیار عالی ای کاش همه جاروستای کشورالاحمام خزانه ای داشت دوره باحالی بودخیلی عالی خوش می‌گذشت
محمد در تاریخ 11 خرداد 1404
چقدرقشنگ است آدم دلش می خواهد به یادقدیمها برویم این حمام چقدرقدیم خوب بود
رضا در تاریخ 11 خرداد 1404
نخیر دوست عزیز در استان سمنان شهرستان شاهرود روستای قلعه نو خرقان یه حمام خزینه ای دیگه هست که قدیمی تر و بافت قدیمی بهتری هست که هنوزم کار میکنه
Agh در تاریخ 11 خرداد 1404
استخر درست می کنند ولی خزینه نه
Agh در تاریخ 11 خرداد 1404
کاش با وجود کمبود آب دوباره خزینه ها احیا بشه
سعید در تاریخ 11 خرداد 1404
خزینه ها جن داره

ثبت دیدگاه