Chidaneh.com placeholder image

کفپوش‌های لمینیتی ؛ چوب با قیمتی ارزان‌تر

کفپوش‌ : کفپوش های لمینیتی چوب نیستند اما ظاهری شبیه به چوب دارند و کاملا در یک فرایند ماشینی ساخته می‌شوند. این نوع کفپوش‌ها را می‌توان به گونه‌ای ساخت که ظاهرش شبیه هر چیزی شود، اما اکثر اوقات به گونه‌ای ساخته می‌شوند که ظاهری شبیه چوب داشته باشد. با این حال، امروزه به طور روزافزونی تعداد کفپوش‌های لمینیتی در بازار افزایش یافته است و اکنون کفپوش‌هایی تولید می‌شوند که ظاهری شبیه کاشی و یا سنگ دارند و تعداد زیادی از آن‌ها در بازار در دسترس شما هستند.با چیدانه همراه باشید تا با ویژگی های لمینیت ها آشنا شویم.

سرویس خواب بالسا

مزایای کفپوش‌های لمینیتی

کفپوش های لمینیتی قیمت نسبتا ارزانی دارند، به راحتی نصب می‌شوند، و در برابر سائیدگی و پوسیدگی مقاوم هستند. از آن‌جایی که کفپوش‌های لمینیتی در برابر نم و رطوبت مقاوم هستند، می‌توان از آن‌ها در مناطقی استفاده کرد که امکان استفاده از نوع ماده اصلی آن‌ها وجود ندارد. برای مثال در فضاهایی مانند آشپزخانه، زیرزمین و رختشوی‌خانه به جای استفاده از پارکت‌های چوبی که ممکن است خیلی زود از بین بروند، می‌توان از کفپوش‌های لمینیتی استفاده کرد.
در مورد این نوع کفپوش‌ها کم‌تر بحث می‌شود و یا کم‌تر مقاله یا مطلبی در مورد آن‌ها نوشته می‌شود، به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب نگاهی دقیق‌تر به این نوع کفپوش‌ها‌ بیاندازیم تا شما بتوانید با دیدی بازتر و اطلاعاتی بیش‌تر دست به خرید کفپوش‌های لمینیتی بزنید.

سرویس خواب بالسا

کفپوش لمینیتی در سال 1977 اختراع شد و شرکتی که ساخت این نوع کفپوش‌ها را توسعه داد پرگو (Pergo) را به بازار اروپا در سال 1984 معرفی کرد. پرگو اکنون یکی از صدها برندی است که مشغول تولید کفپوش‌های لمینیتی است.
اکنون بازار کفپوش‌ها مملو از کفپوش‌های لمینیتی ارزان‌قیمتی است که کیفیت بسیار پایینی دارند و پس از مدتی از نصب به راحتی خراب می‌شوند.

برای تشخیص کفپوش لمینیتی قبل از هر چیز باید بدانید، کفپوش‌های لمینیتی بدون استفاده از چسب نصب خواهند شد. این مسئله به چند دلیل مهم است. کفپوش‌های لمینیتی که به صورت یکپارچه نصب می‌شوند و در نصب آن‌ها از چسب استفاده نمی‌شود، از آن‌ها گاز متصاعد نمی‌شود و در نتیجه کیفیت هوای خانه شما آسیب نمی‌بیند. قابل بازیافت بودن و عدم استفاده از تششعات فرمالدئیدی در ساخت از نکاتی است که معتبر بودن برند تولید کننده کفپوش را مشخص می کند.

مطالب پیشنهادی : چگونه کفپوش های لمینیتی را به آسانی نصب کنیم؟
  

جنس اجزای کفپوش لمینیتی

شاید تا به حال اصطلاح «کفپوش لمینیتی» بارها به گوش‌تان خورده باشد، اما واقعا این نوع کفپوش از چه عناصری ساخته شده است؟
تصویر بالا به خوبی جواب سوال ما را می‌دهد.

A-یک لایه شفاف و ضدپوسیدگی که در برابر آسیب‌هایی که از گربه‌ها، سگ‌ها، پایه‌ صندلی‌ها، و یا هر چیز نوک‌تیز ممکن است به آن برسد مقاوم است.

B-لایه تزئینی که ظاهری براق، زیبا، و پرجزئیات برای کفپوش ایجاد می‌کند. تولیدکنندگان کفپوش‌های لمینیتی این تکنولوژی و توان را دارند که کفپوش‌هایی با جلوه‌های مختلف، از تخته‌های چوبی سخت گرفته تا سنگ مرمر و سنگ معمولی، را تولید کنند.

C-یک لایه مرکزی که از ورقه‌های فیبر فشرده ساخته شده و دوام، استحکام، و ماندگاری کفپوش را افزایش می‌دهد.

D-یک لایه ملامینی که از رزین ساخته شده و به کفپوش یک دوام ساختاری را اضافه می‌کند و آن را در برابر رطوبت مقاوم می‌سازد.

E-لایه زیرین (که در برخی کفپوش‌های لمینیتی وجود دارد و در برخی دیگر وجود ندارد) که برای نصب کفپوش‌ها وجود آن ضروری است. این لایه در رفع برخی مشکلات و نواقص کوچک موجود در لایه‌های زیرین کف خانه موثر است، وقتی روی کفپوش‌ها راه می‌رویم برخی از صداها را کاهش می‌دهد، و مقاومت کلی کفپوش را نیز افزایش می‌دهد. برخی از لایه‌های زیرین کفپوش‌های لمینیتی دارای یک لایه ظریف ضدرطوبت هستند که آن‌ها را بسیار مناسب فضاهایی مانند حمام و سرویس بهداشتی و یا فضاهایی که ذاتا رطوبت در آن‌ها وجود دارد می‌کند.

نصب کفپوش لمینیتی

کفپوش‌های لمینیتی به صورت یکپارچه نصب می‌شوند و بر روی کف اصلی خانه و یا کفپوش قدیمی آن به صورت شناور قرار می‌گیرند. به همین دلیل اگر سطح کف خانه یک‌دست باشد و یا مشکل خاصی در آن وجود نداشته باشد، اکثر افراد با اندک مهارتی می‌توانند کفپوش‌های لمینیتی را در طول یک روز نصب کنند. البته به شرطی که تمام مواد و مصالح مورد نیاز در دسترس باشد. به همین دلیل اگر خودتان می‌خواهید دست به کار شده و کفپوش‌های لمینیتی را در خانه خود نصب کنید، قبل از هر چیزی از مهیا بودن همه مواد و مصالح مورد نیاز مطمئن شوید تا در میانه راه مشکلی به وجود نیاید. این‌که چگونه کفپوش‌ها در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند نقش بسیار مهمی در قیمت کفپوش‌ها بازی می‌کند. البته بدیهی است که هر چه نصب کفپوش‌های لمینیتی راحت‌تر و باکفیت‌تر اتفاق بیافتد قیمت آن گران‌تر است.
پیش از آن‌که دست به خرید کفپوش‌های لمینیتی بزنید تمام سوالاتی را که در ذهن دارید از فروشنده یا متخصص کفپوش ها بپرسید.

تمامی کفپوش‌های لمینیتی به لایه زیرین نیاز دارند. گاهی لایه زیرین به کف کفپوش‌ها نصب شده است و گاهی کفپوش‌ها فاقد این لایه زیرین هستند. به همین دلیل در این حالت لایه زیرین را باید به صورت جداگانه قبل از نصب بر روی کف قرار داد.
 
کفپوش‌های لمینیتی که مستقیما بر روی سطوح بتنی و یا فضاهایی که دارای مقادیر زیادی رطوبت هستند نصب می‌شوند حتما باید زیر آن‌ها یک لایه ضدرطوبت نصب شود.
دوباره می‌گوییم، پیش از خرید کفپوش‌های لمینیتی سوالات خود را از فروشنده یا اهالی فن کفپوش بپرسید تا در نهایت مطمئن شوید که کفپوشی که خریداری می‌کنید مناسب نیازهای شما است.

طرح کفپوش لمینیت

تکنولوژی‌های چاپی که تولیدکنندگان کفپوش‌های لمینیتی از آن‌ها استفاده می‌کنند به سرعت رشد و گسترش یافته است و این گسترش روز به روز بیش‌تر می‌شود. تعداد انتخاب‌ها و گزینه‌ها اکنون بسیار زیاد است. کفپوشی که در عکس بالا مشاهده می‌کنید ظاهر کفپوشی را تقیلد کرده است که از قطعات چوبی از جنس درخت کاج ساخته شده است.

مطلب پیشنهادی : خانه ای کم مصرف و دوست دار محیط زیست

 در ساخت همه کفپوش‌های لمینیتی لزوما از ظاهر یک چوب تقلید نشده است. با گسترش تکنولوژی ساخت کفپوش‌های لمینیتی اکنون می‌توان کفپوش‌هایی تولید کرد که ظاهر آن‌ها شبیه کاشی‌های سرامیکی است.کفپوشی مانند کفپوش موجود در عکس بالا بسیار مناسب فضاهایی است که سریعا باید ترمیم شوند و هزینه زیادی هم نمی‌توان برای آن‌ها انجام داد.

این کفپوش‌ لمینیتی ظاهر کفپوش‌های سنگی را تقیلد کرده است. اگرچه این نوع کفپوش‌ها مناسب هر فضایی نیستند، اما در بسیاری از موارد استفاده از کفپوش‌های لمینیتی می‌تواند بهترین و مناسب‌ترین انتخاب باشد. 
علاوه بر این، از آن‌جایی که کفپوش‌های لمینیتی که به صورت یکپارچه به هم وصل می‌شوند به جایی متصل نیستند، به راحتی می‌توان آن‌ها را از کف خانه‌ها جدا کرد و کفپوش جدیدی را جایگزین آن‌ها کرد.
گاهی می‌توان از کفپوش‌های لمینیتی به عنوان راه‌حلی موقت برای حل مشکلات کف تخریب‌شده یک خانه استفاده کرد.

مطلب پیشنهادی : ۷ متریال زیبا و بادوام برای کفپوش آشپزخانه

نکات نگهداری از کفپوش های لمینیت

کفپوش‌های لمینیت لک نمی‌شوند، رنگ آن‌ها نمی‌رود، و آب بر روی سطح آن‌ها شناور می‌ماند و جذب سطح نمی‌شود.
این نوع کفپوش‌ها دارای سطحی بسیار محکم و بادوام هستند، اما ممکن است سطح آن خراش پیدا کند. گرچه روشی ساده برای تعمیر خراشیدگی کفپوش پارکت و لمینت  وجود دارد اما نمی‌توان آن‌ها را به گونه‌ای ترمیم کرد که مانند روز اول‌شان بشوند. پس هنگام خرید کفپوش‌های لمینیتی تعدادی اضافه بخرید تا وقتی قطعه‌ای از آن‌ها خراب می‌شود بتوانید قطعه دیگری را جایگزین آن کنید.
برای تمیز کردن کفپوش‌های لمینیتی نیاز به شوینده خاصی نیست یا نیازی نیست که با ماده خاصی آن‌ها را برق انداخت.
این کفپوش‌ها هیچ‌گاه به واکس یا مواد براق‌کننده نیازی پیدا نمی‌کنند.

مطالب پیشنهادی: راهنمای خرید کفپوش مناسب برای آشپزخانه در بازار ایران

کف پوش چرمی برای فضاهای لوکس!

پارکت، کفپوش هایی با حس آشنا در دکوراسیون منزل

منبع : houzz | ترجمه شده توسط تحریریه چیدانه


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه