Chidaneh.com placeholder image

اصول نورپردازی، 8 روشنایی چشمگیر در دکوراسیون خانه!

نورپردازی: نور مناسب در دکوراسیون منزل می تواند هویتی تازه به آن ببخشد و با استفاده از روشنایی در فضا می توانید آن را به نحو بهتری نشان دهید. کمبود روشنایی در منزل یکی از شکایات اساسی صاحبان خانه از فضای داخلی شان است. با وجود اینکه نورهای نقطه ای و کاربردی در فضاهایی مانند آشپزخانه، حمام و اتاق خواب وجود دارد، اغلب کمبود نور مناسب در کلیت فضای خانه دیده می شود. با این 8 روش نورپردازی حرفه ای فضای داخلی منزل را بشناسید.

استودیو معماری بوژگان

مبلمان اداری آرویناژ
طراحی پارتیشن دکوری در غذاخوری
استودیو معماری بوژگان
فیلم نت

1- در فضاهای کوچک لوستر را با چند منبع نور نقطه ای جایگزین کنید.

گاهی اوقات ابعاد فضا موجب محدودیت استفاده از وسایل نورپردازی و منابع نوری در آن می شود. برای مثال در دکوراسیون غذاخوری، یک لوستر سقفی باعث می شود فضا کوچکتر به نظر برسد. به همین جهت به جای آن نورهای نقطه ای را به کار ببرید تا وسایل و لوازم دکوری نیز برجسته تر شوند.

2- لامپ های سقفی را در یک خط قرار دهید تا حسی از گالری هنری به فضا بدهد.

انعطاف در سیستم های نوری امروزی باعث شده است فرصت های متنوع تری در طراحی فضاها ایجاد شود. در راهرویی که مشاهده می کنید یکی از ترفندهای ساده و مدرن نورپردازی برای نمایش آثار هنری استفاده شده است. با این روش می توانید عکس های خانوادگی یا هنرهای افراد خانه را به طور برجسته تری در دکوراسیون خانه خود نمایان کنید.

3- دیوارها را غرق نور کنید.

با فضایی که می بینید به خوبی متوجه این نکته خواهید شد. زمانی که از چراغ های هالوژن با نور ملایم در قسمت طاقی سقف استفاده می کنید، تابلوهای های هنری به شکل ویژه ای به چشم می آیند. به عنوان منبع نوری غیرمستقیم نیز نورهای تاکیدی سقف کاذب گرمای خوبی به طراحی داخلی داده است.

4- برای اثرگذاری بیشتر مقیاس بزرگ را در نظر بگیرید.

لوستر با کلاهک بزرگ سیاه رنگ زمانی که در بالای میز ناهارخوری گرد و سفید رنگ قرار می گیرد، ظاهری متفاوت داشته و نور زیادی را برای این قسمت به وجود می آورد. این لوستر نه تنها میزان نور کافی و مورد نیاز فضا را تامین می کند، بلکه به عنوان عنصری شاخص برای معرفی فضا نیز شناخته می شود.

سهراب رفعت

نورپردازی محوطه و نمای خارجی ویلا
سهراب رفعت

5- برای طراحی محوطه از نورپردازی روی دیوار و ارتفاع بیشتر استفاده کنید.

بعد از ورود به محوطه خانه، هیچ چیز بهتر از فضایی گرم و دلنشین برای خوشامدگویی نیست. نورپردازی در باغچه های خانه علاوه بر اینکه زیبایی گیاهان را دوچندان می کند، معماری ساختمان را هم نمایان می کند.

استودیو معماران کیوانی

آشپزخانه سفید مینیمال
استودیو معماران کیوانی

6-سیستم روشنایی متنوع به کار ببرید تا محیط نوری منعطف ایجاد شود.

دکوراسیون آشپزخانه مثال خوبی از فضاهایی است که نیازمند سیستم های نوری جداگانه و متنوع است. نمونه آشپزخانه ای که می بینید دارای روشنایی شامل هالوژن ها، لامپ های زیر کابینت و چراغ های سقفی است. ترکیب نوری متفاوت حس و حالی مختلف بوجود می آورد.

ثمین موسوی

دکوراسیون داخلی با شومینه
ثمین موسوی

7- چراغ های دکوراتیو برای برجسته کردن خصوصیات معماری استفاده می شوند.

شومینه بدون روشنایی و نور اضافه شده در اطراف خود تنها یک فضای سنگی یا آجری است. نورهای اطراف شومینه که به سمت پایین هم تابیده می شوند، تضاد سطح نرم و سخت را قویتر می کنند. در حالی که روشنایی هایی با تابش به سمت بالا، ساختار کلی آن را نمایش می دهد.

8- عنصری غیرمنتظره در نظر بگیرید.

همانطور که در تصویر بالا می بینید یک میز از جنس سنگ به عنوان نقطه کانونی در دکوراسیون منزل دیده می شود. تابش نور ملایم آن از طریق چراغ هایی است که در درون میز کار گذاشته شده است.

با مراجعه به بخش ویترین کالا می توانید از انواع محصولات روشنایی موجود تولیدکنندگان و شرکت های مختلف در چیدانه بازدید و برای خرید آنها اقدام کنید.

منبع: houzz | مترجم: صدف حقیقت | تحریریه چیدانه 


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه