افزایش ناهمگون رهن آپارتمان در تهران؛ رشد تا ۳۸ درصد در برخی محله‌ها

افزایش ناهمگون رهن آپارتمان در تهران؛ رشد تا ۳۸ درصد در برخی محله‌ها

بررسی بازار اجاره تهران بین اوایل اسفند ۱۴۰۴ تا اواسط اردیبهشت ۱۴۰۵ نشان می‌دهد قیمت رهن کامل آپارتمان‌های ۷۰ تا ۹۰ متری در برخی محله‌ها رشد قابل‌توجهی داشته، در حالی که در بعضی مناطق تقریباً ثابت مانده است.

بیشترین افزایش مربوط به مجیدیه بوده؛ جایی که رهن یک واحد ۸۰ متری از ۱.۳ میلیارد تومان به ۱.۸ میلیارد تومان رسیده و رشد ۳۸ درصدی ثبت کرده است. پس از آن گیشا با رشد ۲۵ درصدی (از ۱.۶ به ۲ میلیارد تومان) و هروی با افزایش ۱۷.۶۵ درصدی قرار دارند.

در دیگر مناطق نیز افزایش دیده می‌شود؛ از جمله پیروزی با رشد ۱۶.۶۷ درصدی، نارمک با ۱۵.۳۸ درصد، سبلان با ۱۳.۳۳ درصد و مرزداران با ۱۱.۱۱ درصد افزایش رهن کامل.

در مقابل، در مناطق گران‌تر رشد کمتر بوده؛ برای مثال در پاسداران رهن یک واحد ۹۰ متری از ۲.۵ به ۲.۷ میلیارد تومان رسیده که تنها ۸ درصد افزایش داشته است. همچنین در اقدسیه و تهرانپارس قیمت‌ها تقریباً بدون تغییر باقی مانده‌اند.

به‌طور کلی این داده‌ها نشان می‌دهد بازار اجاره تهران در شرایط کنونی رفتاری ناهمگون و محله‌محور پیدا کرده است؛ به‌طوری که جابه‌جایی مستأجران و ریسک‌های امنیتی باعث افزایش تقاضا در برخی مناطق و رشد بیشتر قیمت‌ها شده، در حالی که در برخی مناطق دیگر بازار با احتیاط و ثبات نسبی مواجه است./اقتصادنیوز

لینک پیشنهادی


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه