اقدام جالب و تحسین‌برانگیز ایتالیایی‌ها در تهران

اقدام جالب و تحسین‌برانگیز ایتالیایی‌ها در تهران

سفارت ایتالیا در تهران با همکاری بنیاد مجیسترتی، مراحل مختلف پروژه پارک پرنس تهران، مربوط به سال ۱۳۵۳ شمسی را که طراحی آن توسط معمار ایتالیایی، ویکو مجیسترتی انجام گرفته، از طریق چیدمان مجموعه‌ای جدید در سالن کنفرانس اقامتگاه سفیر جوزپه پرّونه بازسازی کرده است. در این نمایشگاه، پروژه مجیسترتی با گذار از میان طراحی‌های اصلی، اسکیس‌ها، پلان‌های معماری، تصاویر قدیمی و اشیایی که قدمت آن‌ها به سال‌های ساخت بنا بازمی‌گردد ازجمله ماکت تحسین برانگیزی که این مجتمع مسکونی را مجسم می‌کند و همچنین به مدد بروشورهای تصویری که واحدهای مسکونی عمارت را نشان می‌دهد، روایت می‌شود. این پروژه مربوط به مجتمع مسکونی وسیع ۳۳۳ واحدی در منطقه ونک در پایتخت ایران است که همچنان در وضعیت بسیار مطلوب حفظ شده و هم اکنون بیش از ۱۵۰۰ نفر در آن سکونت دارند.

سرویس خواب بالسا

b6937058-4039-4ef9-89dc-de8c0cc6cec3

به مناسبت مراسم افتتاحیه، سفیر جوزپه پرونه در مقابل جمعی از معماران، طراحان، خبرنگاران و هنرمندان ایرانی به مراحل مختلف رابطه‌ی پربار میان معماری ایرانی و ایتالیایی اشاره کرد که درطول دهه‌های ۳۰ تا ۵۰ شمسی با پروژه‌هایی مثل ویلا نمازی اثر جو پونتی، پارک پرنس اثر ویکو مجیسترتی و کتابخانه ملی اثر گائتانو پِشه به بلندترین قله‌ها رسید.

بیشتر بخوانید: 

معماری و طراحی داخلی شوروم «چروتی ۱۸۸۱» در تهران در سال ۱۳۵۳ نیز که به مجیسترتی سپرده شد، به همان دوران برمی گردد که این پروژه هم در چیدمان اقامتگاه سفیر ایتالیا با استفاده از اسکیس‌ها و طراحی‌های اصلی این معمار میلانی به نمایش گذاشته شده است. تصاویری که ایده‌های معماری خوش قریحه‌ی او مانند ایجاد راه پله مارپیچ در مرکز فضاها و همچنین میزها و مبلمان نمایشگاهی ساخته شده با متریال مرغوب را نشان می‌دهند.

034ab3bb-d857-45ed-9354-70dc980ebc97

سفیر پرونه سخنرانی خود را اینچنین به پایان رساند: «این نمایشگاه این امکان را به ما می‌دهد تا سهم خارق‌العاده‌ی سادگی، برازندگی و ظرافت طبع ویکو مجیسترتی در توسعه شهر تهران در دوران رونق پرشتابش را به عموم مردم ایران ارائه کنیم.»

منبع: ایلنا


دیدگاه کاربران
aa در تاریخ 12 تیر 1402
خونه ی هوشنگ سیحون خیلی زیباست

ثبت دیدگاه