هیبت کتابخانه ایران‌مال لیلا بلوکات را شیفته و شیدا کرد

هیبت کتابخانه ایران‌مال لیلا بلوکات را شیفته و شیدا کرد

لیلا بلوکات (زادهٔ ۱۳۶۲/۱۳۶۳) بازیگر اهل ایران است. بازی در نقش نفرتیتی در مجموعهٔ تلویزیونی یوسف پیامبر (۱۳۸۷) از جمله نقش‌های شناخته‌شدهٔ اوست. بلوکات همچنین بنیان‌گذار مؤسسهٔ خیریهٔ مهر لیلا است‌.

لیلا-بلوکات

فیلیمو

در روزهای ابتدایی آغاز به کار ایران مال، کمتر کسی تصور می‌کرد که این مرکز خرید، به محلی فرهنگی تبدیل شده و به‌عنوان یکی از معروف‌ترین جاهای دیدنی تهران شناخته شود. بخش‌های فرهنگی مختلف نظیر پردیس سینمایی، گالری‌ آثار تجسمی و کتابخانه ایران مال دست‌به‌دست هم داده‌اند تا بازدیدکنندگان زیادی با هدف استفاده از آن‌ها راهی ایران مال شوند.

 

کتابخانه ایرانمال

کتابخانه ایران مال که به کتابخانه جندی شاپور نیز شهرت دارد، با معماری گوتیک و تعداد زیاد کتاب‌های خود، هر بیننده‌ای را شگفت‌زده می‌کند. اگر به مطالعه کتاب علاقه‌مند هستید، با ما همراه شوید تا این کتابخانه را بهتر بشناسید.

کتابخانه ایران مال در طبقه دوم بازار ایران مال در منطقه ۲۲ تهران قرار دارد. این مجموعه در نزدیکی دریاچه خلیج فارس یا چیتگر واقع شده‌ است. کتابخانه زیبا و دیدنی ایران مال در شمال غرب پایتخت و در مجاورت بزرگراه شهید خرازی ساخته شده و از همین رو دسترسی به آن از طریق خودروی شخصی و مترو امکان‌پذیر است.

کتابخانه ایرانمال

کار ساخت کتابخانه ایران مال در سال ۱۳۹۰ هجری شمسی کلید خورد و بعد از کتابخانه ملی، لقب بزرگ‌ترین کتابخانه ایران را از آن خود کرد. این کتابخانه یکی از باارزش‌ترین و جذاب‌ترین مکان‌های فرهنگی پایتخت به‌حساب می‌آید که در طبقه دوم بازار بزرگ ایران یا ایران مال قرار دارد. کتابخانه مذکور از سه طبقه تشکیل شده که ورود به طبقه دوم فعلا ممنوع است و از آسانسور شیشه‌ای اختصاصی برای جابه‌جایی بین دو طبقه دیگر استفاده می‌شود.

کتابخانه ایرانمال

اولین موردی که در نگاه اول متوجه آن خواهید شد، معماری شگفت‌انگیزی با سقف بسیار بلند، دکوراسیون چوبی و قفسه‌های مملو از کتاب‌ است. افراد عاشق کتاب با حضور در چنین فضایی شگفت‌زده خواهند شد. این همه ماجرا نیست و در کنار مطالعه کتاب و گردش در این محل می‌توانید در کافه این مجموعه، خود را به یک نوشیدنی مهمان کنید و تجربه‌ای به‌یادماندنی داشته باشید.این طور به نظر می‌رسد که در کتابخانه از تلفیق معماری گوتیک و ایرانی استفاده شده است. در واقع، معماری کلاسیک این کتابخانه با الهام از معماری قرن ۱۶ اروپا به سبک گوتیک بنا شده و به‌حدی زیبا و چشمگیر است که یکی از علل اصلی محبوبیت آن محسوب می‌شود. ضمن اینکه پلکان خیره‌کننده‌ای با طراحی ایرانی در بخش شرقی کتابخانه خودنمایی می‌کند که در کنار آسانسورهای شیشه‌ای، طرح‌های اسلیمی و شیشه‌های رنگی در قسمت غربی مجموعه و نورپردازی فوق‌العاده، فضایی اعجاب‌انگیز خلق کرده‌اند.

با هم تصویری از لیلا بلوکات و خانواده در این کتابخانه هیجان انگیز ببینیم:

کتابخانه ایرانمال


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه