یکی از جذابیت های حضور گیاهان آپارتمانی، زیبایی و ظاهر متفاوتشان از یکدیگر است. برگ های زیبا، بزرگ و عجیب و غریب برخی از انواع گیاه آپارتمانی به اندازه ای بارز و مشهود است که از فرسخ ها هم می توان آنها را تشخیص داد! فیلودندرون برگ انجیری یکی از گیاهان همیشه سبز خانگی است که در گوشه ای از خانه می تواند بی هیچ حرفی توجه ها را به خود جلب کند. برای دانستن ویژگی ها و نحوه نگهداری فیلودرندرون برگ انجیری این مطلب را تا انتها دنبال کنید:
نام دیگر گیاه برگ انجیری در فارسی اصیل، اژبن است و به دلیل ریشه های هوایی شبیه به مار آن این نام بر روی برگ انجیری گذاشته شده است. فیلودندرون برگ انجیری از گیاهان آپارتمانی همیشه سبز و چند ساله است که به دلیل فرم خاص برگ های آن محبوب شده است.
مطلب پیشنهادی: گیاهان بالا رونده آپارتمانی، 6 گیاه پیچکی!
گیاه برگ انجیری به نور متوسط و غیر مستقیم نیاز دارد و بهتر است آن را در نزدیکی پنجره قرار دهید. هرچه نور کمتر باشد، بریدگی های برگ کمتر می شود و زیبایی آن کاهش می یابد. نور شدید و مستقیم آفتاب هم باعث آسیب به برگ های این گیاه می شود.
این گیاه دمای محیط را تا کمترین میزان 10 درجه و بیشترین میزان 30 درجه سانتیگراد تحمل می کند، ولی دمای ایده آل آن 18-27 درجه سانتی گراد است.
در مورد آبیاری فیلودندرون برگ انجیری باید این نکته را در نظر داشته باشید که چند سانتی متر از سطح خاک باید بین دو آبیاری خشک شود و آبیاری زیاد برای آن مشکل ساز می شود. آبیاری را هفته ای یکبار در تابستان و در زمستان دو هفته یکبار انجام دهید. این گیاه را در تابستان دو بار در هفته و در زمستان یک بار در هفته اسپری برگی کنید.
گیاه برگ انجیری به خاک سبک و لیمونی احتیاج دارد. کمپوست و خاک برگ که از جمله خاک های غنی هستند، برای این گیاه مناسب است.
کود دهی فیلودندرون برگ انجیری را در صورت نیاز ماهی یکبار و به میزان 3 گرم در لیتر انجام دهید. در فصل رشد یعنی بهار و تابستان ممکن است نیاز به تغذیه در فواصل کمتری داشته باشد.
مطلب پیشنهادی: گلهای مقاوم آپارتمانی، 9 گیاه با آبیاری کم برای فراموشکارها
مطلب پیشنهادی: تعویض گلدان در خانه، لباس نو برای گیاهان آپارتمانی!
تکثیر گیاه آپارتمانی برگ انجیری از طریق قلمه گیری در فصل بهار انجام می شود. برای این منظور قلمه ساقه دارای سه گره باشد. این قلمه ها در بستر سبک یا آب ریشه دار می شوند. روش دیگر برای تکثیر این گیاه خوابانیدن ریشه های هوایی درون خاک است و زمانی که گیاه جدید سبز شد، آن را از پایه مادری جدا کنید.
کاشت بذر در برگ انجیری هم یکی دیگر از روشهای تکثیر است و باید در بستر دارای کمپوست کاشته شود.
مطلب پیشنهادی: