Chidaneh.com placeholder image

دکوراسیون منزل به سبک هالیوودی!

به قلم: تحریریه چیدانه

سبک های دکوراسیون: اگر اهل فیلم و سینما باشید، حتما تا به حال به طراحی صحنه های فیلم ها توجه کرده اید. برخی آنقدر زیبا کار شده اند که برای همیشه در خاطرمان می مانند و ما گاه داستان را نه با بازیگران بلکه با فضاهایی که در ذهن ما به یادگار گذاشته اند، به یاد می آوریم. نمونه ی ایرانی اش سریالی است که این روزها حسابی گل کرده و با فضاهای ایرانی نوستالژیکش جذابیتی دوچندان یافته است. درست حدس زدید… با سریال شهرزاد، گشتی در دکوراسیون سنتی خانه های ایرانی می زنیم و هرآنچه را از یاد برده ایم به خاطر می آوریم. فیلم های هالیوودی نیز که در هر زمینه ای سردمدار هستند، با طراحی صحنه های خاص شان منجر به خلق یک سبک منحصر به فرد شده اند با نام سبک هالیوودی که چیدانه قصد دارد در این مطلب به آن بپردازد.

سبک هالیوودی چیست؟ این سبک با طراحی صحنه ی متفاوت پر زرق و برق در دوران طلایی فیلم سازی ظهور کرد. این صحنه ها، پس زمینه ای دراماتیک برای نمایشی که در آن اتفاق می افتاد ایجاد می کردند.
چرا سبک هالیوودی؟ در این سبک از سبک های دیگر (چینی گرایی، نئوکلاسیک، آرت دکو، مدرن) نشانه هایی دیده می شود اما این به آن معنا نیست که مخلوطی از همه ی سبک ها است. این سبک، نمایشی از دل فریبی و غرور با ته رنگی از خودستایی می باشد. جذابیت این سبک ریشه در فضای کامل و ظرافت بی عیب و نقص آن دارد.
دکوراسیون داخلی به این سبک به شما حس ملکه بودن می دهد. در این سبک همه ی فضاها مشغول جلوه گری اند و هر فضایی شایستگی آویزان کردن یک لوستر کریستالی را دارد. گل های نیلوفر آبی و بامبو ها در باغ و حیاط هایی به سبک هالیوودی مدام به چشم می آیند.

تابلو فرش ریحان

مبلمان های کوچک در دکوراسیون هالیوودی

با نگاهی به مهمانی های هالیوودی می بینیم که فضاهای داخلی آن ها طوری طراحی شده اند که تمرکز بر روی افراد است. بدین منظور از مبلمان های کم ارتفاع و کوچک استفاده می شود تا افرادی را که روی آن ها نشسته اند، تحت شعاع قرار ندهند، ضمن اینکه آن ها را برای گفتگوهای دونفره می چینند. از چیدمان مبلمان در پیرامون اتاق یا گروه کردن آن ها جلوی تلویزیون بپرهیزید.

رنگ های جیغ در دکوراسیون به سبک هالیوودی

ترکیب رنگی سیاه و سفید دقیقا متناسب با این سبک است، زیرا به تضاد شدیدی که در صحنه های هالیوودی وجود دارد، صورت خارجی می دهد. اما حضور تکان دهنده ی رنگ های روشن و شاد مثل فیروزه ای، بنفش، نارنجی و سرخابی انرژی موردنیاز این فضاها را تأمین می کند. البته پیشنهاد می کنیم بر یک رنگ متمرکز شوید و رنگین کمانی از رنگ ها ایجاد نکنید.

الگوهای برجسته در سبک هالیوودی

الگوها به زینت دادن سبک هالیوودی کمک می کنند. طرح های شبکه ای، نقوش آرت دکو و نئوکلاسیک، راه راه های پهن و اشکال هندسی همه می توانند جزء این الگوها باشند.

پرداخت های لاکی در دکوراسیون هالیوودی

یک اتاق فاخر و دلفریب بدون برق و درخشش معنایی ندارد. لاک براق با عمق و درخششی که ایجاد می کند، مبلمان های بی روح و معمولی را به اشیایی شیک و خیره کننده ارتقا می دهد. رنگ های زنده مانند قرمز گوجه ای، نیل فرنگی یا سبز روشن مایل به زرد انتخاب کنید و قطعات خاصی مانند ویترین یا میز تک پایه را لاک بزنید تا ظاهری جسورانه خلق کنید.

پارچه های لوکس در طراحی داخلی به سبک هالیوودی

زنان نقش اول فیلم های دهه ی 30 و 40 میلادی را به خاطر آورید: لباس های شب ابریشمی، جامه های بلند ساتن، شال های خز. حال این ها را به فضاهای داخلی بیاورید. پارچه های مجلل ضخیم، شکوه اتاق هالیوودی شما را دوچندان می کند. انواعی از منسوجات انتخاب کنید که همانقدر که در دست پرپشت حس می شوند، در چشم نیز پرپشت به نظر برسند: مخمل، جاجیم، چرم مخمل نما.

چینی گرایی در سبک هالیوودی

چینی گرایی به شیوه ای اشاره می کند که تحت تأثیر سبک چینی است و با حضور دکوراسیون آسیایی در هالیوود قدیم جای خود را در سبک هالیوودی باز کرد. سبک چینی در صورت کاغذ دیواری، مبلمان، آثار هنری یا برجستگی ها، جزییات پیچیده ای را به نمایش می گذارد: نقوش سنتی آسیایی مانند پرندگان، گل ها و منظره ها و گاهی با رگه هایی از طلایی.

آینه در دکوراسیون هالیوودی

در دکوراسیون هالیوودی حضور یا عدم حضور آینه مطرح نیست، بلکه باید به تعداد آن پرداخت. پنل های آینه ای، آینه های قاب شده، مبلمان و برجستگی ها را ترکیب کنید تا یک روشنایی درخشان خلق کنید. با این وجود آینه ها را عاقلانه و محتاطانه به کار ببرید؛ آینه های متعدد با انعکاس یکدیگر، سردرگمی بصری ایجاد می کنند.

جزییات خیالی در سبک هالیوودی

درست مانند سینما، سبک هالیوودی نیز نمایانگر فرار از واقعیات است. برجستگی ها در چنین خانه هایی بیداد می کنند: آینه ها و قاب های حکاکی شده ی لوکس، آباژور های کریستالی مجلل، کوسن های منگوله دار، آثار هنری شاخص. از قطعات منحصر به فردی که خاص خودتان هستند نیز می توانید استفاده کنید. استفاده از اشیایی که تولید انبوه می شوند و در هرجایی دیده می شوند، جذابیت مورد نیاز این سبک را تأمین نمی کند.

با سبک های دکوراسیون بیشتر آشنا شوید:
مدرن | کلاسیک | معاصر | تلفیقی | روستیک | ایرانی و اسلامی | مدیترانه ای | صنعتی | سایر سبک های دکوراسیون

منبع: Houzz | مترجم: فاطمه افشاریان | تحریریه چیدانه

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه