Chidaneh.com placeholder image

خانه ای سر شار از آرامش پس از بازسازی

به قلم: تحریریه چیدانه

بازسازی فضاهای داخلی: در این مطلب بازسازی  یک خانه ویلایی را مرحله به مرحله می خوانیم. طراح با تغییراتی در ترکیب بندی خانه، جابه جایی بعضی فضاها و طراحی دکوراسیون داخلی منطبق با سبک زندگی اعضای خانواده فضایی راحت و زیبا برای ساکنان خانه فراهم کرد.

نوژا دیزاین

در یک نگاه

جکوزی ایران

ساکنان: یک تولیدکننده تلویزیون، همسرش، و دو فرزندش

مکان: منطقه وست‌وود در لوس‌آنجلس

اندازه: 179 متر مربع، 4 اتاق خواب و 3 حمام و دستشویی

 

درهای فرانسوی در قسمت ورودی گیج‌کننده بودند و افراد نمی‌دانستند که باید از این درها وارد خانه شوند و یا از در سمت چپی.

 

پس از بازسازی: طراح درهای فرانسوی را از جا درآورد و در جلویی اصلی را با گچ پوشاند و یک در ساده و روبه خیابان اضافه کرد.

 

مهمانان مجبور بودند از در جلویی وارد شوند (کاناپه در مقابل درهای فرانسوی قرار گرفته بود)، از یک راهرو عبور کنند و بعد از اتاق نشیمن گذر کنند تا وارد فضاهای دیگر این خانه شوند. 

 

پس از بازسازی: طراح با استفاده از یک کاناپه و یک پیانو جهت اتاق نشیمن را به سمت راهرو تغییر داد.

 

طراح همه کارهای مربوط به نورپردازی، کاشی کاری، و کارهای چوبی را مدیریت کرد و به مشتریانش در انتخاب رنگ‌ها کمک فراوانی کرد.

 

طراح می‌گوید: «آشپزخانه قدیمی در حالت بدی قرار نداشت. 10 سال فقط از عمر آن می‌گذشت و وظایفش را به خوبی انجام می‌داد.»

البته چیدمان باریک و دراز این آشپزخانه خیلی کاربردی نبود و فضای غذاخوری مناسب ساکنان نبود که تغییر یافت.

 

پس از بازسازی: فضای باریک آشپزخانه بسیار مناسب یک فضای غذاخوری جدید و یک میز دراز 12 نفره بود. فضای غذاخوری قدیمی تبدیل به آشپزخانه جدید شد.

 

فضای غذاخوری قدیمی و دیواری که آن را از انباری داخل خانه جدا می‌کرد برداشته شد. این‌جا همان جایی بود که طراح آشپزخانه جدید را در آن ساخت.

 

پس از بازسازی: طراح بخش اعظم آشپزخانه را به رنگ سفید درآورد و مطمئن بود مشتریانش از این مسئله راضی خواهند بود. او برخی از کابینت‌ها را بدون در انتخاب کرد تا کلکسیون ظروف سفالی مشتریانش به خوبی به چشم بیایند.
او برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها تغییری در کفپوش‌ها ایجاد نکرد؛ او فقط طرح لوزی را در کف آشپزخانه طراحی کرد.

 

استفاده از نوارهای چوبی باریک در سطح پشتی کابینت‌های بدون در جلوه بصری زیبایی ایجاد کرده است.

جزیره چوبی جدید این آشپزخانه دارای یک سینک، فضای نگهدارنده، یک مایکروفر، و یک یخچال نوشیدنی است.

 

بزرگی جزیره به این معنی بود که فضای زیادی بین آن و دیوار پشت آن وجود ندارد. به همین دلیل طراح چهارپایه‌هایی با بازوهای متحرک طراحی کرد تا مانعی در برابر رفت‌وآمد در آن فضای باریک به وجود نیاید.

 

طراح کار چندانی در اتاق خواب اصلی نکرد، اما یک طاقچه چوبی از جنس جوب بلوط در بالای شومینه قرار داد.

 

منبع: houzz | ترجمه شده توسط تحریریه چیدانه

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران
behzad nabavi در تاریخ 10 تیر 1393
از ایده جزیره خوشم اومد . خلاق بود
nargesmalamiri_3776 در تاریخ 10 تیر 1393
چیدمان آشپزخانه فوق العاده بود
avina در تاریخ 10 تیر 1393
خوب واقعا خونه تغییر کرده بود. البته بعضی فضاها بیشتر از اینکه تغییز کرده باشه مرتب تر شده بود

ثبت دیدگاه