خودرویی از هفتاد سال پیش که مجهز به دستگاه قهوه‌ساز است

خودرویی از هفتاد سال پیش که مجهز به دستگاه قهوه‌ساز است

تصور کنید در سال ۱۹۵۹ هستید؛ پشت فرمان یک فولکس‌واگن قورباغه‌ای نشسته‌اید و در حالی که در جاده رانندگی می‌کنید، برای خودتان یک اسپرسوی داغ آماده می‌کنید! شاید امروز عجیب به نظر برسد، اما این دقیقاً ایده‌ای بود که با دستگاهی به نام Hertella به واقعیت تبدیل شد.

دوربین

Hertella یکی از عجیب‌ترین آپشن‌های سفارشی فولکس‌واگن قورباغه‌ای بود؛ دستگاهی که به‌صورت مستقیم به سیستم برق خودرو متصل می‌شد و با استفاده از یک المنت حرارتی کوچک، آب را تا نقطه جوش گرم می‌کرد تا راننده بتواند در حین رانندگی قهوه بنوشد.

با وجود خلاقیت جالب این ایده، از نظر ایمنی چندان منطقی نبود. در نهایت، نگرانی‌ها درباره «ایمنی دینامیکی» خودرو باعث شد این آپشن کنار گذاشته شود؛ چراکه ترکیب رانندگی، آب جوش و فضای محدود کابین می‌توانست تجربه‌ای هیجان‌انگیز اما خطرناک رقم بزند. Hertella امروز بیشتر از آن‌که یک آپشن کاربردی باشد، یادگاری جذاب از دوران جسورانه و متفاوت طراحی خودرو در دهه ۵۰ میلادی است.


دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه