نمای ساختمان با سرامیک سفید

نمای ساختمان با سرامیک سفید

به قلم: سمانه زارعی

سرامیک یکی از متریال‌های کاربردی در طراحی نمای ساختمان است. نمای ساختمان با سرامیک سفید، انتخابی جذاب برای ساختمان است. نمای سرامیکی مزایایی دارد که افراد آن را برای نمای ساختمان انتخاب می‌کنند. مقاومت بالا در برابر آب، گرما و خوردگی از جمله مزیت‌های این نوع متریال است. نمای ساختمان با سرامیک سفید باعث ایجاد حس دعوت کنندگی و انرژی مثبت در افرادی می‌شود که آن ساختمان را از بیرون می‌بینند. در این مطلب راجع به این نما بیشتر بخوانید.

تابلو فرش ریحان

 

نمای ساختمان با سرامیک سفید

سرامیک از ترکیب مواد غیرآلی و غیرفلزی تشکیل شده است که با حرارت یک سطح سخت ایجاد می‌کند. با اینکه کاربرد سرامیک را اغلب برای فضاهای داخلی ساختمان شنیده‌ایم، ولی سرامیک در نمای ساختمان هم کاربرد دارد. سرامیک‌ها در دو نوع، پرسلانی و غیرپرسلانی تولید می‌شوند. سرامیک پرسلانی که دارای مقاومت و طول عمر بالاتری است به عنوان سرامیک نمای ساختمان کاربرد دارد. نمای ساختمان با سرامیک پرسلان یک لایه محافظ ایجاد می‌کند که باعث می‌شود بدنه ساختمان در برابر رطوبت و عوامل بیرونی حفظ شود. نمای ساختمان با سرامیک سفید یکی از انتخاب‌های طراحانی است که به دنبال یک نمای مدرن و زیبا هستند.

 

مزایا و معایب نمای ساختمان با سرامیک سفید

هر متریالی به دلیل ویژگی‌هایی که دارد، طبق سلیقه طراح یا کارفرما انتخاب می‌شود. نمای ساختمان با سرامیک سفید چه مزیت‌هایی دارد که در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرد؟

مزایای نمای ساختمان با سرامیک سفید

  • سرامیک طرح‌های مختلف رگه‌دار و ساده و طرح سنگ دارد و دست طراح برای انتخاب انواع نمای ساختمان با سرامیک سفید باز است.
  • سرامیک سفید نمای ساختمان، یک انتخاب عالی برای اجرای نمای ساختمان مدرن است.
  • سرامیک نمای ساختمان مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی، رطوبت و حرارت دارد.
  • نمای ساختمان با سرامیک سفید، می‌تواند با سرامیک‌هایی با ابعاد مختلف اجرا شود. اگر طراح به دنبال یکدست شدن سطح نما باشد، می‌تواند از سرامیک‌های با ابعاد بزرگ استفاده کند.
  • وزن کم و اجرا و نصب راحت نمای سرامیکی از دیگر مزیت‌های نمای ساختمان با سرامیک سفید است.

معایب نمای ساختمان با سرامیک سفید

  • در شهرهای آلوده که نمای ساختمان‌ها هم از گزند آلودگی و تیره شدن در امان نیستند، نمای ساختمان با سرامیک سفید، زودتر از متریال‌های تیره رنگ دیگر در معرض کثیفی قرار می‌گیرد و تغییر رنگ می‌دهد.
  • سرامیک مقاومت کمی در برابر سرما دارد. این نوع نمای ساختمان، نمی‌تواند از بنا در برابر سرما محافظت کند و سرما به لایه‌های داخلی‌تر منتقل می‌شود. و از طرفی گرمای داخل ساختمان راحت‌تر به بیرون نفوذ می‌کند.
  • سرامیک در برابر آلودگی صوتی به عنوان عایق عمل نمی‌کند. بهتر است نمای ساختمان سرامیکی را به عنوان عایق صوتی در نظر نگیرید.
  • سطح سرامیک براق باعث بازتاب نور می‌شود، و این موضوع جلوه جالبی به ساختمان نمی‌دهد. بهتر است از سرامیک‌های مات در نمای ساختمان استفاده شود.

 

اجرای نمای ساختمان سرامیکی

اجرای نمای سرامیکی ساختمان به دو روش با ملات  و خشک انجام می‌شود.

نمای سرامیکی با ملات:

در این نوع نصب سرامیک از ملات برای چسباندن سرامیک به بدنه ساختمان استفاده می‌شود. اغلب مخلوط آب و سیمان، به عنوان ملات چسباندن نما به کار می‌رود. در سال‌های اخیر، انواع مختلفی چسب سرامیک هم برای چسباندن سرامیک به نما تولید می‌شوند که در انواع مختلف پودری و یا خمیری هستند.

نمای سرامیکی خشک:

در این روش بدون استفاده از ملات یا چسب، سرامیک را با استفاده از بست و براکت آلومینیومی برای محکم کردن پنل‌های سرامیکی استفاده می‌کنند.

 

نمای بیرونی ساختمان یک طبقه با سرامیک

اگر به دنبال طراحی نمای ساختمان یک طبقه جذاب هستید، سرامیک سفید در نمای بیرونی، آن را زیبا و مدرن‌تر نشان می‌دهد. از طرفی رنگ روشن آن، نمای ساختمان را بزرگتر و تمیزتر نشان می‌دهد. نمای بیرونی ساختمان یک طبقه با سرامیک سفید، راحت‌تر قابل تمیز کردن است. برای جذابتر شدن ظاهر ساختمان می‌توانید از ترکیب سرامیک سفید و چوب استفاده کنید.

کلام آخر:

نمای ساختمان با سرامیک سفید، یکی از ایده‌های پرکاربرد برای ساختمان‌های مدرن است. برای جذابیت بیشتر می‌توانید سرامیک را با متریال‌های دیگری مانند چوب ترکیب کنید. در این مطلب راجع به مزایا و معایب نمای ساختمان با سرامیک سفید صحبت کردیم.

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه