طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی با این 7 روش

طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی با این 7 روش

به قلم: سمانه زارعی

در مطلب دکوراسیون پذیرایی راجع به ابعاد مختلفی از طراحی پذیرایی صحبت کردیم. حالا نوبت دکوراسیون سقف پذیرایی است. طرح‌های متنوعی برای سقف پذیرایی وجود دارد که برای انتخاب هر یک از آنها، لازم است نکته‌هایی را مدنظر قرار داد.

فکتور

 

سرویس خواب بالسا

دکوراسیون سقف پذیرایی؛ نیاز به طراحی داره؟

سقف جزئی از فضای داخلی است که شاید فکرش را نکنیم ولی تاثیر زیادی بر دکوراسیون خانه دارد. طراحی سقف مخصوصا در پذیرایی خانه‌های ایرانی بسیار مهم است. زیرا همه ما به دنبال طراحی دکوراسیون فضایی جذاب و زیبا برای پذیرایی از مهمان هستیم. برای انتخاب طرح و سبک دکوراسیون سقف لازم است مواردی مانند؛ مساحت خانه، میزان نورگیری، سبک طراحی، فرم سقف و ارتفاع سقف را مد نظر قرار داد.

 

انواع طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی

در ادامه مطلب با انواع طراحی سقف پذیرایی با متریال و روش‌های مختلف آشنا می‌شویم. انتخاب هریک از این طرح‌ها می‌تواند بر اساس سلیقه کارفرما و شرایط محیطی انجام شود. همه انواع طراحی‌های سقف پذیرایی، باعث می‌شوند سقف از سادگی خارج شوند و حس و حالی متفاوت به فضای پذیرایی بدهند. انواع طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی عبارتند از:

  1. کناف‌کاری سقف پذیرایی
  2. طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی با نورپردازی
  3. شیشه در طراحی دکوراسیون سقف
  4. آینه کاری برای تزئین سقف پذیرایی
  5. استفاده از نقاشی و پتینه در طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی
  6. پنل‌های چوبی یا پی‌وی‌سی
  7. آسمان مجازی در سقف پذیرایی

 

1. مدل کناف سقف پذیرایی

کناف یکی از انواع طرح‌های به کار رفته در طراحی دکوراسیون منزل است. در این مدل از صفحاتی گچی برای طراحی فرم‌های مختلف سقف استفاده می‌شود. ایجاد طرح‌های مختلف، طراحی نورپردازی سقف، کوتاه کردن سقف از مزایای کناف کاری سقف است. چندین سال قبل کناف با طرح‌های شلوغ و پیچیده‌تری اجرا می‌شد ولی امروزه طرح‌های ساده‌تر کناف مد شده است و افراد مدل کناف سقف ساده و شیک را بیشتر می‌پسندند.

 

2. طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی با نورپردازی

یکی از راه‌های ایجاد جذابیت در سقف پذیرائی استفاده از نورپردازی در آن است. انواع نورپردازی‌های خطی و نقطه‌ای می‌توانند سقف پذیرایی را متفاوت جلوه بدهند. اغلب از روش کناف‌کاری و نورپردازی به صورت ترکیبی برای سقف پذیرایی استفاده می‌کنند. برای داشتن سقف پذیرایی ساده، می‌توانید از روش نورپردازی سقف استفاده کنید.

 

3. شیشه در طراحی دکوراسیون سقف

سقف شیشه‌ای از گزینه‌های کمیاب‌تر برای خانه‌های امروزی است. اغلب این نوع سقف‌ها برای خانه‌های بزرگ و لوکس کاربرد دارد، ساختمانی که از پشت سقف شیشه‌ای آسمانی آبی دیده می‌شود. البته انواعی از سقف‌های کاذب شیشه‌ای هم وجود دارند که برای خانه‌های معمولی هم می‌توان از آنها استفاده کرد. در این مدل‌ها اغلب از قطعات طلق رنگی و یا مات برای سقف استفاده می‌شود.

 

4. آینه کاری برای تزئین سقف پذیرایی

آینه‌کاری یکی دیگر از گزینه‌های طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی است. آینه کاری بیشتر در خانه‌های لوکس و مجلل با سقف‌های بلند دیده می‌شود. ولی طرح‌های ساده‌تر و مدرن آینه کاری برای سقف‌های معمولی هم می‌توان به کار برد.

 

5. استفاده از نقاشی و پتینه در دکوراسیون سقف پذیرایی

نقاشی و پتینه یکی از سبک‌های طراحی دیوار و سقف است که در دوران گذشته‌ وجود داشت و پس از سال‌ها نادیده گرفته شدن، مجددا در طی این سال‌های اخیر مورد استفاده قرار گرفت. برای طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی لاکچری در خانه‌های لوکس می‌توان از طرح‌های متنوع نقاشی‌ به کار گرفت ولی برا خانه‌های کوچکتر بهتر است به طرح و رنگ پتینه و نقاشی حساس باشید و آن را بسیار ساده به کار بگیرید.

 

6. پنل‌های چوبی یا پی‌وی‌سی در طراحی سقف پذیرایی

پنل‌های چوبی و پی‌وی‌سی از مصالحی هستند که بیشتر برای ایجاد سقف کاذب کاربرد دارند. برای طراحی سقف پذیرایی مدرن و یا سقف پذیرای در ویلاها کاربرد زیادی دارند. اگر به دنبال مدل سقف پذیرایی ساده و مدرن هستید این پنل‌ها به شما کمک خواهند کرد. سطحی صاف که قطعاتی از پی‌وی‌سی یا چوب آن را به طور کامل می‌پوشاند.

 

7. آسمان مجازی در طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی

آسمان مجازی نوع دیگری از سقف کاذب است که کمتر در پذیرایی به کار می‌رود. ولی اگر به این سبک علاقه‌مند باشید می‌توانید طرح‌های ساده و مدرن برای طراحی سقف به کار ببرید. آسمان مجازی از تایل‌هایی از جنس پلکسی گلاس تشکیل شده است. اغلب در سقف کاذب آشپزخانه و سرویس بهداشتی کاربرد دارد.

 

سقف پذیرایی  چه رنگی باشه؟

در انتخاب رنگ سقف پذیرایی اولین نکته، تناسب و هماهنگی رنگ سقف با رنگ و فرم دیوارهاست. و نکته بعدی؛ توجه به بلند و یا کوتاه بودن سقف است. اگر پذیرایی با سقف کوتاه دارید بهتر است رنگ آن را روشن انتخاب کنید، در این حالت دیوارها بلندتر به نظر می‌رسند. اگر پذیرایی با سقف بلند دارید، محدودیتی برای انتخاب رنگ تیره‌تر نخواهید داشت.

 

کلام آخر:

در این مطلب با انواع ایده‌های طراحی دکوراسیون سقف پذیرایی آشنا شدیم. هریک از انواع طرح‌ها می‌توانند بسیار زیبا و جذاب باشند. فقط لازم است با توجه به شرایط محیط و سلیقه بهترین مدل را برای پذیرایی انتخاب کنیم.

واتس‌اپ تلگرام

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه