کفپوش منزل، معرفی انواع کفپوش + ویدئو
کف خانه یکی از مهم ترین بخش ها است که علاوه بر تاثیر زیادی که در دکوراسیون منزل دارد، با پاهای شما هم در ارتباط است. در نتیجه باید کفپوشی را برای خانه انتخاب کنید که علاوه بر حس زیبایی و مثبت، هنگام راه رفتن روی آن راحت باشید. وقتی می گوییم کفپوش منزل، متریال های مختلفی در ذهنمان تصور می کنیم. هر یک از این مصالح مزایا و معایب خود را دارند. در این مطلب راجع به کفپوش منزل صحبت می کنیم. این مطلب را بخوانید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
کفپوش منزل، پس زمینه خانه ی شما!
کف و دیوارهای منزل مانند یک بخش از بوم نقاشی است که بقیه اجزای دکوراسیون بر روی آن چیده می شود. در نتیجه در ابتدا کف منزل را به صورت یک کلیت در نظر بگیرید که با اجزای دیگر فضا هماهنگ باشد. ممکن است شما خانه ای لوکس و کلاسیک را بپسندید و یا ترجیح بدهید سادگی و زیبایی را با هم داشته باشید. پس قبل از هرچیزی سلیقه و سبک دکوراسیون منزل خود را مشخص کنید. در ادامه انواع کفپوش منزل معرفی شده اند و شما با شناخت آنها انتخاب بهتری خواهید داشت.
مطلب پیشنهادی: طرح کفپوش منزل، 20 مدل کفسازی در خانه های ایرانی!
انواع کفپوش منزل
در این بخش انواع مختلفی از کفپوش منزل معرفی شده است. با توجه به شرایط محیط و سلیقه خود می توانید بهترین کفپوش را انتخاب کنید. برخی از انواع کفپوش های رایج که برای منزل استفاده می شوند عبارتند از:
- کفپوش پارکت
- کفپوش لمینت
- کفپوش سرامیک
- کفپوش موکت
- کفپوش سنگ
- کفپوش پی وی سی یا کفپوش وینیل
- کفپوش اپوکسی
- کفپوش بتنی
مطلب پیشنهادی: سرامیک یا پارکت، کدوم برای خونه من خوبه؟
1. کفپوش پارکت
کفپوش پارکت از لایه های چوب درختان به علاوه برخی از لایه های محافظ و ضدآب تشکیل شده است. برای حفظ بهتر پارکت چوبی از لاک پارکت هم استفاده می شود. پارکت یکی از انواع کفپوش هایی است که توجه زیادی را به خود جلب می کند، ولی شاید به دلیل قیمت بالایی که دارد، خیلی از افراد از همان ابتدا آن را از لیست خود حذف می کنند. اگر به دنبال یک کفپوش خاص و لوکس هستید پارکت چوبی انتخاب خوبی است.
مطلب پیشنهادی: پارکت چوبی، شیک ترین کفپوش در دکوراسیون داخلی!
[[nid:410275]]
2. کفپوش لمینت
کفپوش لمینت به دلیل شباهتهایی که با پارکت ظاهر چوبی شکل آن دارد به اسم پارکت لمینت هم شناخته شده است. ولی این نوع کفپوش از چند لایه چوب فشرده (فیبر چوب) ساخته شده است و قیمت کمتری دارد. لمینت میتواند به عنوان یک عایق گرما و سرما برای کف خانه شما عمل کند. نصب لمینت کار تقریبا راحتی است که افراد غیرمتخصص هم میتوانند با رعایت اصول نصب، آن را انجام دهند. انواع پارکت لمینت برای کفپوش منزل در بازار وجود دارد که شما می توانید بهترین مدل آن را انتخاب کنید.
مطلب پیشنهادی: کفپوش لمینت، جایگزینی با صرفه برای پارکت
3. کفپوش سرامیک
یکی از انواع کفپوشهای سخت است که در برابر رطوبت و آتش سوزی مقاومت بالایی دارد و از مصالح بسیار مناسب برای آشپزخانه و سرویس بهداشتی است. نصب و اجرای سرامیک کار تخصصی است و نیاز به فرد ماهر در این زمینه دارد. تا چندین سال قبل افراد زیادی طرفدار سرامیک بودند ولی امروزه با وجود لمینت از محبوبیت آن کمتر شده است. تنوع طرح و رنگ سرامیک آن را برای انواع دکوراسیون مدرن و کلاسیک مناسب کرده است.
مطلب پیشنهادی: سرامیک کف، جدیدترین مدل ها و پاسخ به 5 سوال رایج!
4. کفپوش موکت
موکت باعث ایجاد حس گرما در فضای خانه میشود. از نظر سلامتی کمر و پا موکت و فرش انتخاب بسیار خوبی هستند. مخصوصا اگر در منزلتان افراد مسن و یا کودک وجود دارد این نوع کفپوش احتمال سر خوردن و آسیب را کم میکند. موکت پرز بلند جایگزین خوبی برای فرش است. تنوع طرح و رنگ در کفپوش موکت بسیار زیاد است و شما برای انتخاب اصلا محدود نمیشوید. موکت به صورت رولی و کفپوش تایلی وجود دارد و در فضاهای مختلفی کاربرد دارد. افرادی که حساسیت و آلرژی دارند باید به وجود گرد و خاک و پرز موکت توجه کنند.
مطلب پیشنهادی: راهنمای خرید موکت، ویژگی های یک انتخاب ایده آل!
5. کفپوش سنگ
سنگ یکی از مصالح پرکاربرد در ساختمان سازی است و از نمای ساختمان تا کفپوش و کانتر آشپزخانه از سنگ استفاده میشود. امروزه از دو نوع سنگ طبیعی و سنگ مصنوعی میتوان برای کفپوش منزل استفاده کرد. حتی سنگهای مصنوعی هم به صورت اسلب تولید میشوند. سنگ جزو مقاومترین کفپوشهای منزل است و تنوع طرح و رنگ زیادی دارد. یکی از معایب سنگ طبیعی، قیمت بالای آن است. انواع سنگ کف را می توان از سنگهای طبیعی: مرمر، مرمریت، تراورتن، گرانیت، سنگ چینی و.. تهیه کرد.
مطلب پیشنهادی: انواع سنگ کف ساختمان، مزایا و معایب در معماری داخلی!
6. کفپوش پی وی سی یا کفپوش وینیل
یکی از انواع کفپوشهایی که از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است و کاربرد زیادی دارد؛ کفپوش پیویسی یا کفپوش وینیل است. کفپوش وینیل از نوعی ماده پلاستیکی به نام پلی وینیل کلراید ساخته شده است. لایه های رویی این نوع کفپوش ضد اشعه یو وی هستند و باعث مقاومت بالای آن می شوند. کفپوش پی وی سی به صورت تایل و رولی تولید می شود. نصب آن با استفاده از چسب مخصوصی انجام می گیرد و نیاز به تخصص زیادی ندارد. ضدآب بودن و قیمت کمتر از مزیت های مهم این نوع کفپوش منزل است. از نظر محیط زیستی این نوع کفپوش آلودگی زیادی دارد.
مطلب پیشنهادی: کفپوش وینیل، انواع آن چه ویژگی هایی دارند؟
7. کفپوش اپوکسی
یکی از انواع کفپوش های دیگر که در ساختمان کاربرد دارد کفپوش اپوکسی است. اپوکسی یا پلی پوکساید یک ماده صنعتی است که از ترکیب نوعی رزین و یک ماده مکمل سخت کنده تشکیل شده است. کفپوش اپوکسی مقاومت بسیار بالایی دارد و در ساختمان های مختلف و همچنین کفپوش منزل کاربرد دارد. یکی از ضعف های آن زمانبر بودن اجرای کفپوش اپوکسی است. یکی از انواع کفپوش های اپوکسی که در منزل استفاده می شود اپوکسی طرحدار است.
مطلب پیشنهادی: کفپوش اپوکسی بدون درز، به درد شما می خوره یا نه؟
8. کفپوش بتنی
شاید در نگاه اول استفاده از کفپوش بتنی را مختص فضای باز تصور کنیم، ولی یکی از انواع کفپوشهایی است که میتوان در دکوراسیون داخلی استفاده شود. مخصوصا اگر طراح به دنبال یک دکوراسیون مدرن با رنگ های خنثی باشد و یا اگر دکوراسیون صنعتی مد نظر باشد کفپوش بتنی انتخاب خوبی است.
مطلب پیشنهادی: کفپوش بتنی برای دکوراسیون داخلی شیک و مدرن
کفپوش منزل؛ بهترین انتخاب کدام است؟
برای انتخاب یک کفپوش منزل مناسب، عوامل مختلفی که در ادامه آمده است را مدنظر قرار بدهید:
- مساحت منزل
- میزان رفت وآمد
- شرایط افراد خانواده
- قیمت کفپوش
- نصب و اجرا
- سبک دکوراسیون
- کیفیت و ضمانت
می توانید در مقاله «بهترین کفپوش برای خانه: کدام کفپوش مناسب تر است؟» در این زمینه بیشتر بخوانید.
کلام آخر:
با بررسی ویژگی ها و مزایا و معایب انواع کفپوش منزل می توانید بهترین انتخاب را انجام دهید. در این مطلب با انواع کفپوش منزل آشنا شدیم. برای نصب و اجرای کفپوش از افراد متخصص و ماهر در این زمینه استفاده کنید.
اهالی فن چیدانه در زمینه خدمات کف و دیوار
مطلب پیشنهادی:
- موکت یا لمینت، برای چه فضاهایی کاربرد دارند؟
- انواع کفپوش آشپزخانه، این 5 کفپوش شگفت انگیز!
- انواع مدل کفپوش خانه، گرم ترین ها در زمستان!
اجرا: فاطمه افشاریان - گلنار صفدریان | فیلمبرداری و تدوین: عرفان شریف نژاد | تحریریه چیدانه
نظرات (0)
برای ثبت نظر ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.