دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره، نگذارید آشپزخانه دلگیر شود!

دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره، نگذارید آشپزخانه دلگیر شود!

قدر پنجره آشپزخانه خود را بدانید! نبود پنجره تاثیر زیادی در دکوراسیون آشپزخانه دارد. دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره اصول و نکته‌هایی دارد که با دانستن آنها، می‌توانید فضایی دلباز و گرم برای آشپزی طراحی کنید. استفاده از نورپردازی مناسب، انتخاب رنگ درست، طراحی آشپزخانه به شکل باز و یا جزیره‌دار و نوع کابینت‌های متناسب با فضا، راهکارهایی برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره است.

فیلم نت

اصول طراحی دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره

آشپزخانه‌ی پنجره‌دار یکی از امکانات خوبی است که بعضی از ساختمان‌ها دارند. ولی وقتی آشپزخانه پنجره ندارد از وجود نور طبیعی محروم می‌شود. کم شدن نور، ضرورت توجه به عواملی که نور کافی را به آشپزخانه می‌رساند افزایش می‌دهد. در ادامه مطلب هریک از ترفندهای لازم برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره را بخوانید.

 

دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره با رنگ‌های روشن

اولین اصل طراحی دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره، استفاده از رنگ‌های روشن در آن است. مخصوصا اگر آشپزخانه کوچک باشد، این مسئله اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. بهتر است رنگ دیوار و یا کابینت‌ها که بخش زیادی از آشپزخانه را تشکیل می‌دهند، به رنگ سفید، کرمی و یا رنگ‌های روشن دیگر باشد.

 

دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره با نورپردازی مناسب

آشپزخانه‌های پنجره‌دار در طول روز نیازی به نور مصنوعی ندارند، ولی نورپردازی کافی و مناسب برای دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره ضروری است. زیرا در این فضا ممکن است در طی روز هم نیاز به روشن کردن چراغ روشنایی داشته باشید. علاوه بر چراغ اصلی آشپزخانه که نور عمومی و کلی فضا را تامین می‌کند، روشنایی‌های زیر کابینت و یا داخل کابینت به ایجاد نور کافی کمک می‌کند و فضای آشپزخانه دلبازتر به نظر می‌رسد.

 

طرح آشپزخانه باز و یا جزیره‌دار برای آشپزخانه بدون پنجره

وقتی آشپزخانه پنجره ندارد، وجود دیوار دورتادور آشپزخانه، آن را به فضایی بسته و دلگیر تبدیل می‌کند. هرچند که امروزه آشپزخانه بسته خیلی کمتر دیده می‌شود، اما با این حال اگر به فرم آشپزخانه بسته علاقه دارید، این مدل را برای فضای بدون پنجره کنار بگذارید. لازم است این موضوع در هنگام ساخت و یا بازسازی مورد توجه طراحان باشد. در این حالت ممکن است آشپزخانه از پنجره‌ی پذیرایی و نشیمن نور بگیرد. طراحی آشپزخانه باز و یا جزیره‌دار به جریان هوا و عبور نور به آشپزخانه بدون پنجره از فضاهای دیگر کمک می‌کند.

آینه در دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره

پنجره‌ها به جز ایجاد هوای تازه در آشپزخانه منبع نور هستند. به جای پنجره می‌توانید از آینه استفاده کنید. هر چند که ممکن است فکر کنید این کار در آشپزخانه خیلی به روز و جدید نیست، ولی اگر جایی برای نصب آینه دارید، این سطح منعکس کننده نور، فضای آشپزخانه را پرنورتر می‌کند.

کابینت‌ برای آشپزخانه کوچک بدون پنجره

کابینت‌ها بخش زیادی از فضای آشپزخانه را تشکیل می‌دهند در نتیجه تاثیر زیادی در دکوراسیون فضای آشپزخانه خواهند داشت. انتخاب کابینت برای آشپزخانه پنجره‌دار با آشپزخانه بدون پنجره متفاوت خواهد بود. برخی از ایده‌های طراحی کابینت در بزرگتر و دلباز به نظر رسیدن دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره موثر هستند:

  • استفاده از کابینت‌های رنگ روشن
  • به کار بردن کابینت شیشه‌ای در آشپزخانه بی پنجره
  • رعایت تعادل در استفاده از نقوش و طرح در کابینت‌ها
  • به کار بردن شلف در بخش‌هایی از آشپزخانه به جای کابینت
  • استفاده از قفسه بندی به جای کابینت

مطلب پیشنهادی: دکوراسیون آشپزخانه با وسایل سفید

 

سادگی در آشپزخانه کوچک بدون پنجره

فکر کنید آشپزخانه کوچک باشد، پنجره هم نداشته باشد! می‌دانید که باید قید دکوری‌های زیاد و یا نصب کابینت‌های طرح‌دار و کلاسیک را بزنید. آشپزخانه به خودی خود با قرار گرفتن وسایل زیاد، شلوغ می‌شود، اضافه کردن دکوری و یا کابینت‌های طرح‌دار فضای آشپزخانه بدون پنجره را دلگیر و شلوغ می‌کند. پس تا آنجا که می‌توانید سادگی را در دکوراسیون آشپزخانه کوچک بدون پنجره رعایت کنید.

 

 

کلام آخر:

در دکوراسیون آشپزخانه بدون پنجره لازم است نکته‌هایی را رعایت کنید تا فضای آشپزخانه دلگیر و شلوغ نشود. در این مطلب بعضی از اصول طراحی فضای آشپزخانه بی پنجره را بیان کردیم.

متخصصان چیدانه

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه