در اسپانیا حتی گربه‌ها هم خانه دارند!

در اسپانیا حتی گربه‌ها هم خانه دارند!

در شهر والنسیای اسپانیا، یک خانه برای گربه‌های بی‌سرپناه توسط آلفونسو یوسته نوارو، هنرمند و مجسمه‌ساز اسپانیایی، طراحی و ساخته شده است.

چسب سپید آرنگ

این خانه که با نام «Casa dels Gats» شناخته می‌شود، با الهام از معماری سنتی اسپانیا و با نما و جزئیات سازگار با بافت تاریخی شهر ساخته شده است. این اثر تنها یک ورودی نمادین ندارد، بلکه پشت دیوارهای آن فضایی امن برای زندگی گربه‌ها در نظر گرفته شده که با مشارکت همسایگان به محلی برای اسکان و نگهداری از گربه‌های محلی تبدیل شده است.

ایده خلق این خانه از یک افسانه تاریخی الهام گرفته شده است. بر اساس روایات، پس از فتح شهر والنسیا توسط ال سید، فرمان قتل عام گربه‌ها صادر شد، اما تنها چهار گربه جان سالم به در بردند. یوسته نوارو این خانه را به یاد همان چهار گربه بازمانده ساخته و آن را نمادی از مقاومت و زندگی طراحی کرده است. امروزه این خانه نه تنها پناهگاهی برای گربه‌هاست، بلکه به یکی از جاذبه‌های محبوب گردشگری والنسیا تبدیل شده و بازدیدکنندگان بسیاری را به خود جذب می‌کند.

 

از کجا بخرم؟ از کی کمک بگیرم؟

مشاهده بیشتر

دیدگاه کاربران

ثبت دیدگاه